Trzepak.pl

Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt, 09 lip 2004 22:37:02   Tytuł: Czy w neo jest to ograniczenie 5 GB ?

Wczoraj moj kolega byl po neostrade 128kb. Pani w telepunkcie powiedziala mu ze nie ma i nie bedzie tego ograniczenie 5gb. Czy to prawda?
Ma ktos moze neo z ograniczeniem?

PostNapisane: So, 10 lip 2004 7:34:48   Tytuł:

Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Neo w wersji 128(160) i 256(320) ma ograniczenie do 5GB.

Zobacz profil Wyślij e-mail  
PostNapisane: So, 10 lip 2004 11:05:16   Tytuł:

Ale czy napewno :?: Ja wiem ze na stronce tepsy pisze ze jest ograniczenie... Lecz w Telepunkcie slyszalem co innego ( ja wiem ze oni sie tam nie znaja :) )
Jest tu na forum jakas osoba ktora ma neo 128 lub 320 kb? i moglaby sie wypowiedziec jak to jest?
Bo jestem ciekaw:)

PostNapisane: So, 10 lip 2004 19:42:35   Tytuł:

Fanatyczny prenumerator
Fanatyczny prenumerator

Jak ciagle nie wiezysz to --> alt.pl.neostrada

PostNapisane: N, 11 lip 2004 12:51:27   Tytuł: odpowiedz

Wyciszony literat
Wyciszony literat

z tego co wiem to TP SA przez pewnien czas wyłączyła ograniczenia 5 Gb, dla swojej pierwszej neostrady z ograniczeniem. I była promocja do lipca iż neo jest bez limitu. Pozdrawiam :)

PostNapisane: Pn, 27 wrz 2004 12:33:45   Tytuł: neo i telepunkt

Żółtodziób
Żółtodziób

Witam

Telekomuna to jedna wielka ....^%$@%$#%$@$&^% ale to nic nowego.

Mój kolega zapragnął internetu.Mieszka na obrzeżach miasta no i w sławnym telepunkcie pytał jak jest a pani sprawdzała 2x czy są warunki techniczne no i były dzwonił jeszcze w jakieś 2 miejsca coby upewnić się-wszystko grało.
No to zasiedliśmy instalować to badziewie.."brak podłączenia do linii tel"-taki śmieszny komunikat..walczyliśmy jakies 3 h wiec ja wk..... mówię dzwoń na info bo Ci kompa rozwalę ...co się okazało nie ma warunków technicznych....no i nie będzie!!! <<<<ale jaja mało tego kolo nawet zwykłego modemu impulsowego nie może używać!!!!

Wiecie dotegomomentu byłem patriotą (krajowy przemysł itd) ale k..... bez przesady żeby w XXI wieku nie mieć możliwości netu pociągnięcia i to że chce się płacić PARANOJA

pozdro

PostNapisane: Pn, 27 wrz 2004 13:04:29   Tytuł:

Powieściopisarz
Powieściopisarz

Cytuj:
<<<<ale jaja mało tego kolo nawet zwykłego modemu impulsowego nie może używać!!!!

a dlaczego nie może uzywać?? nie łączy się czy jakaś inna sprawa??
bo jak sie nie łączy albo rozłącza można go spowolnić i powinno śmigać (mnie działało a mieszka na taaaaaaakim zadupiu :))

no chyba ze zabronili mu używać ;) ich na wszystko stać :p

PostNapisane: Pn, 27 wrz 2004 14:24:35   Tytuł:

Żółtodziób
Żółtodziób

Cytuję "warunki techniczne jakie panują nie są dostosowane do używania modemu impulosego" a chodzi o to że jest tam jakaś zainstalwoana skrzynka d kótrej są podłączeni sąsiedzi a jej nie można usunąć o wogóle jakieś pierdoły nazmyślali - szkoda gadać ja byłem wk........ bo straciłem 3h ze swojego cennego życia a kolo że kupił cały zestaw do neo i był podjarany że bedzie miał net .

pozdro

PostNapisane: Pn, 27 wrz 2004 22:20:54   Tytuł:

webor napisał(a):
Cytuję "warunki techniczne jakie panują nie są dostosowane do używania modemu impulosego" a chodzi o to że jest tam jakaś zainstalwoana skrzynka d kótrej są podłączeni sąsiedzi a jej nie można usunąć o wogóle jakieś pierdoły nazmyślali

No chyba chodzi o to zwielokrotnienie PCM czy jak się to nazywa, że można ileś tam telefonów podłączyć na jednej linii, ale na tym można używac modemu, tylko że modem połączy się z prędkością 9600 bps :lol:.

PostNapisane: Wt, 28 wrz 2004 17:38:53   Tytuł:

www.tpsa.pl

poczytaj sobie o pakietach