Trzepak.pl

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.
Autor Wiadomość
PostNapisane: Śr, 27 sie 2008 15:23:48   Tytuł:

Obserwator
Obserwator

MaxFM napisał(a):
czyli panele, ktore wyslali nam na wififorum na test to fikcja była, bo w tych nie sklejonych byly piekne płytki pcb.

Dokładnie. Ja ten panel kupiłem pod koniec lutego 2008. Kiedy dostaliście anteny do testów?

PostNapisane: Śr, 27 sie 2008 22:15:54   Tytuł:

Wyciszony literat
Wyciszony literat

Bodajze na jesieni 2007. Były tak pieknie popakowane i po 2 szt. z asortym. Jedna nie sklejona, druga sklejona. Akurat po testach dostal mi sie w rece sklejony ceres 20 i dzialal calkiem calkiem wiec to nie mogl byc ceres tylko kopia jakiejs ant. z plytki pcb, podejrzewam ze netus 18dbi. Gibeon to była idealna kopia interline'a 23 dbi 5ghz. Jestem niemal przekonany ze to były celowo podstawione antenki zeby zrobic reklame. Dlatego test wyleciał z forum bo nie odzwierciedlal prawdziwych anten. Najlepiej jakby kupic wyrywkowo po 2 szt. i wtedy wytestowac. Ceresa juz mamy, wiec mozna porownac. Chcialbym zalaczyc fotki ale trafilo hdd i wszystkie dane z nim.

PostNapisane: Cz, 28 sie 2008 23:16:48   Tytuł:

ZABLOKOWANY

Paneliki ktore wymieniłem ponizej nie rozleca sie-nie nabiara wody nawet po 100 latach na zewnatrz wiec test moze trwac długo .

Polecam kupic własnie po 1 szt, i spoko na zjeździe panie max wypadłes, fajna fryzura i smiac mi sie chciało jak cwaniakowałes na temat yagi.pl i guru hihihhihi

http://yagi.pl/product_info.php/cPath/5 ... ts_id/1041

http://yagi.pl/product_info.php/cPath/5 ... cts_id/971

http://yagi.pl/product_info.php/cPath/5 ... ts_id/1169

http://yagi.pl/product_info.php/cPath/5 ... ts_id/1015

http://yagi.pl/product_info.php/cPath/2 ... ts_id/1186

http://yagi.pl/product_info.php/cPath/2 ... ts_id/1187

http://yagi.pl/product_info.php/cPath/5 ... ts_id/1038

http://yagi.pl/product_info.php/cPath/5 ... cts_id/919

PostNapisane: Pt, 29 sie 2008 0:42:23   Tytuł:

Wyciszony literat
Wyciszony literat

guru3 napisał(a):
Paneliki ktore wymieniłem ponizej nie rozleca sie-nie nabiara wody nawet po 100 latach na zewnatrz wiec test moze trwac długo .

dziwne, bo mi po 2 mies tak nasiakly woda, ze az musialem to scierwo wywalic !

PostNapisane: Pt, 29 sie 2008 8:27:21   Tytuł:

ZABLOKOWANY

-> guru3
Ja bym na twoim miejscu powstrzymał się od takich dość obraźliwych dyskusji na temat cudzych fryzur, i tak się dziwię że jeszcze nie sprawiono tobie prezentu w postaci bana więc nie przeginaj pały. To tak tytułem wstępu.Co do tej wodoszczelności przez 100lat to można zrobić przy jakiejś okazji małą próbę. Miednica z lekko zasaloną wodą, która będzie udawać deszczówkę (albo żebyś się już w ogóle nie miał prawa do niczego przyczepić do można takiej nazbierać do jakiejś beczki) i łup anteny z yagi.pl do czegoś takiego na powiedzmy 48h. Śmiem twierdzić że po tym czasie nie wyglądały by za dobrze

Zobacz profil Wyślij e-mail  
PostNapisane: Pt, 29 sie 2008 11:37:41   Tytuł:

Wyciszony literat
Wyciszony literat

guru3 napisał(a):
max wypadłes, fajna fryzura i smiac mi sie chciało jak cwaniakowałes na temat yagi.pl i guru hihihhihi
słuchaj qrwa, grabisz sobie jak talala !! a tak btw to nawet nie wiesz o kim gadasz bo ja na zadnym zjezdzie nie byłem, wiec idz moze na sklepy zrob zakupy bo 1 wrzesnia tuz tuz.

PostNapisane: Pt, 29 sie 2008 11:54:27   Tytuł:

Obserwator
Obserwator

guru:
No to pojechałeś! Mocny w gębie jesteś ale nic sensownego nie prezentujesz. Jestem za banem dla niego - przynajmniej na chwilę będzie spokój! Qurwa zaraz mnie szlak trafi - sam kup to ścierwo.

PostNapisane: Pt, 29 sie 2008 11:58:34   Tytuł:

Wyciszony literat
Wyciszony literat

Ban mu nic nie da bo tepy ch*** wezmie z innego IP wlezie. Ja to chcialbym sie z nim zobaczyc i zeby wział ze soba cała pake anten z yagi, juz nawet mam plan niecny i szpetny :D:D

PostNapisane: Pt, 29 sie 2008 21:11:16   Tytuł:

ZABLOKOWANY

Panie max jesli cie z kim pomyliłem wielkie soryy, natomiast co do ułozenia włosów nie wiem w czym problem nikogo nie chciałem urazic zreszta nawet to nie jest napisane w formie obrazania kogokolwiek.

Natmiast co do mojej osoby mojego niku pada sporo oszczerstw , ja nikgo nie obrazam a jeśli kogos uraziłem Najmocniej przepraszam naprawde nie chciałem.

PostNapisane: Pt, 29 sie 2008 23:34:07   Tytuł:

ZABLOKOWANY

guru3 napisał(a):
Panie max jesli cie z kim pomyliłem wielkie soryy, natomiast co do ułozenia włosów nie wiem w czym problem nikogo nie chciałem urazic zreszta nawet to nie jest napisane w formie obrazania kogokolwiek.

Natmiast co do mojej osoby mojego niku pada sporo oszczerstw , ja nikgo nie obrazam a jeśli kogos uraziłem Najmocniej przepraszam naprawde nie chciałem.

Qurwa koleś. Najpierw piszesz jak dziecko Neo. Nie stosujesz się do przyjętego u nas na forum regulaminu, twoje posty ewidętnie zaniżają poziom forum ponieważ pokazują jak małą wiedzę masz na temat sieci WiFi. A teraz tak poprostu przepraszasz?? Mam dla kontrastu coś zacytować
Cytuj:
MaxFM napisał:
mozna to nazwac rdzewieniem bo to patyna czyli tlenek aluminium, jednakowo szkodliwe jak rdza na stali.

to tak jakbys pisał o sobie ;)

i teraz spróbuj powiedzieć że to nie ty pisałeś.

Tak czy inaczej zdecydowanie odradzam anteny z Yagi,pl jak i Wassermana, a dla guru mam taką radę. Nie pokazuj się nigdy w okolicach Rzeszowa, bo będziesz miał morde obitą równo!

PostNapisane: Pn, 01 wrz 2008 8:14:09   Tytuł:

Subskrybent
Subskrybent

I Twoje ostatnie zdanie niestety podpada już pod paragraf (groźba), a o to guru3 chodzi. Koledzy, nie dajcie się prowokować. Wszyscy, albo większość, wiedzą, że te anteny nie są najwyższych lotów. OK. Było to powiedziane raz. Po co wałkować temat?

Sytuacja przypomina mi tę z filmu "Ze śmiercią jej do twarzy" (emitowanego nawet wczoraj) gdzie dwie bohaterki po wypiciu eliksiru stały się nieśmiertelne i próbowały się zabić. Tym sposobem macie zamiar kłócić się jeszcze przez kilkadziesiąt lat? Pomyślcie trochę.

Były zdjęcia, są opinie. Trzeba coś jeszcze? Mądry skorzysta i tego nie kupi, głupcowi i tak tego nie wytłumaczysz.

PostNapisane: Pn, 01 wrz 2008 9:12:16   Tytuł:

ZABLOKOWANY

prezes_3lo napisał(a):
guru3 napisał(a):

Qurwa koleś. Najpierw piszesz jak dziecko Neo. Nie stosujesz się do przyjętego u nas na forum regulaminu, twoje posty ewidętnie zaniżają poziom forum ponieważ pokazują jak małą wiedzę masz na temat sieci WiFi. A teraz tak poprostu przepraszasz?? Mam dla kontrastu coś zacytować
Cytuj:
MaxFM napisał:
mozna to nazwac rdzewieniem bo to patyna czyli tlenek aluminium, jednakowo szkodliwe jak rdza na stali.

to tak jakbys pisał o sobie ;)

i teraz spróbuj powiedzieć że to nie ty pisałeś.

Tak czy inaczej zdecydowanie odradzam anteny z Yagi,pl jak i Wassermana, a dla guru mam taką radę. Nie pokazuj się nigdy w okolicach Rzeszowa, bo będziesz miał morde obitą równo!

Nie wiem dlaczego sie unosic i znizec do poziomu wiesnika, przeciez w tym poscie nie powinienes używac wulgaryzmów to stacza cie na dno, a zastraszanie? zastraszaja tylko wiesniaki bo gdybys był z Miasta rzeszów nie napisałbys w ten sposob, czesto jestm w rzeszowie , mam tam nawet mieszkanie i wiem jacy sa tam ludzie.
Zycze miłego dnia i z całego sererca abys jak najszybciej wymienił we własnej sieci posiadane anteny z yagi.pl

PostNapisane: Pn, 01 wrz 2008 9:15:09   Tytuł:

Leniwy eseista
Leniwy eseista

guru3 napisał(a):
Zycze miłego dnia i z całego sererca abys jak najszybciej wymienił we własnej sieci posiadane anteny z yagi.pl

No ja rozumiem, możesz go nie lubić itd. Ale żeby od razu czegoś takiego życzyć?

PostNapisane: Pn, 01 wrz 2008 9:17:35   Tytuł:

ZABLOKOWANY

rolfo napisał(a):
guru3 napisał(a):

No ja rozumiem, możesz go nie lubić itd. Ale żeby od razu czegoś takiego życzyć?

Jak nie lubi anten yagi.pl to po co ma je w sieci, Daletego z całego serca chce aby wymienił je na inna marke chodzby Interline.

PostNapisane: Pn, 01 wrz 2008 13:58:32   Tytuł:

Leniwy eseista
Leniwy eseista

Ok ok, nie zrozumiałem, zaspany byłem. No to ok. Bo ja przeczytałem, żeby anteny wymienił na yagi.pl. I sam, guru wiesz, ze to nie jest najlepszy pomysł :D

PostNapisane: Pn, 01 wrz 2008 17:27:44   Tytuł:

ZABLOKOWANY

A mógłbyś mi guru napisać gdzie ja napisałem że używam yagi.pl?? Jakoś mi się nie przypomina żebym miał coś takiego.

Wracając do mojej poprzedniej wypowiedzi to po prostu odniosłem niegasnące wrażenie że jednak zdawałeś sprawę że MaxFM nie jest tym jakiego go opisujesz... Po prostu napisałeś to żeby sprowokować reakcję i zwrócić na siebie uwagę. Wiesz ja tobie coś poradzę jak kumplowi, jeżeli masz jakieś problemy z własną samooceną i umiejscowaniem się w społeczeństwie radziłbym jednak skorzystać z pomocy specjalisty a nie używać do tego forum

PostNapisane: Pn, 01 wrz 2008 19:10:05   Tytuł:

Wyciszony literat
Wyciszony literat

prezes_3lo napisał(a):
Wiesz ja tobie coś poradzę jak kumplowi, jeżeli masz jakieś problemy z własną samooceną i umiejscowaniem się w społeczeństwie radziłbym jednak skorzystać z pomocy specjalisty a nie używać do tego forum

lepiej bym tego nie ujał :ok:

guru3 napisał(a):
Tu wybaczam ale poraz ostatni ! :zlosc:

PostNapisane: Pn, 01 wrz 2008 20:43:19   Tytuł:

Subskrybent
Subskrybent

A moderatorzy / administratory zamiast zakończyć tą denną dyskusję, mają pewnie ubaw :)
Już to było kiedyś przerabiane.

Minus dla administracji forum.

PostNapisane: Pn, 01 wrz 2008 21:57:54   Tytuł:

ZABLOKOWANY

kapode napisał(a):
A moderatorzy / administratory zamiast zakończyć tą denną dyskusję, mają pewnie ubaw :)
Już to było kiedyś przerabiane.

Minus dla administracji forum.

Gwarantuje że nie tylko oni...

PostNapisane: Wt, 02 wrz 2008 8:25:34   Tytuł:

ZABLOKOWANY

chciałem zaznaczyc ze to wy naruszacieregulamin a nie ja - urzywacie wulgaryzmów, Pamietajmy ze jest proxy i rozne Ip na swiecie .
Pozdrawiam wsyztskich i czekam na jakis post ktory potwierdzi wadliwe działanie anten yagi.pl bo narazie na 30 stron brak potwierdzenia teori a sa tylko spiskoe np rozebrana i pokrzywiona antena która pewno bardzo dobrze działała. Wiec Panowie moze jakies porwnanie antenek by sie udało zrobic hihiihihiih.

PostNapisane: Wt, 02 wrz 2008 8:26:30   Tytuł:

ZABLOKOWANY

prezes_3lo napisał(a):
A mógłbyś mi guru napisać gdzie ja napisałem że używam yagi.pl?? Jakoś mi się nie przypomina żebym miał coś takiego.

Wracając do mojej poprzedniej wypowiedzi to po prostu odniosłem niegasnące wrażenie że jednak zdawałeś sprawę że MaxFM nie jest tym jakiego go opisujesz... Po prostu napisałeś to żeby sprowokować reakcję i zwrócić na siebie uwagę. Wiesz ja tobie coś poradzę jak kumplowi, jeżeli masz jakieś problemy z własną samooceną i umiejscowaniem się w społeczeństwie radziłbym jednak skorzystać z pomocy specjalisty a nie używać do tego forum

Ty nie napisałes tylko ja widziałem na twojej sieci antenki yagi.pl u klientów.

PostNapisane: Wt, 02 wrz 2008 10:50:35   Tytuł:

master
master

guru3 napisał(a):
chcia³em zaznaczyc ze to wy naruszacieregulamin a nie ja - urzywacie wulgaryzmów.
A ty nawet nie potrafisz pisac po polsku ot co :)
Cytuj:
Pozdrawiam wsyztskich i czekam na jakis post ktory potwierdzi wadliwe dzia³anie anten yagi.pl bo narazie na 30 stron brak potwierdzenia teori a sa tylko spiskoe np rozebrana i pokrzywiona antena która pewno bardzo dobrze dzia³a³a.

Buheheheheh no z pewnoscia dobrz dziala jak jest pokrzywiona - to co tu sprawdzac??! Wielkie G. i tyle koniec tematu - nie ma co porownywac.

PostNapisane: Wt, 02 wrz 2008 16:07:18   Tytuł:

ZABLOKOWANY

guru3 napisał(a):
prezes_3lo napisał(a):

Ty nie napisałes tylko ja widziałem na twojej sieci antenki yagi.pl u klientów.

To w takim razie dokładnie mi napisz gdzie stoją moje bazy i gdzie ja mam niby tych klientów z antenami z yagi.pl? Może mi się coś przypomni :D

PostNapisane: Cz, 04 wrz 2008 23:16:31   Tytuł:

ZABLOKOWANY

broken napisał(a):
guru3 napisał(a):
chciałem zaznaczyc ze to wy naruszacieregulamin a nie ja - urzywacie wulgaryzmów.
A ty nawet nie potrafisz pisac po polsku ot co :)
Cytuj:
Pozdrawiam wsyztskich i czekam na jakis post ktory potwierdzi wadliwe działanie anten yagi.pl bo narazie na 30 stron brak potwierdzenia teori a sa tylko spiskoe np rozebrana i pokrzywiona antena która pewno bardzo dobrze działała.

Buheheheheh no z pewnoscia dobrz dziala jak jest pokrzywiona - to co tu sprawdzac??! Wielkie G. i tyle koniec tematu - nie ma co porownywac.

stray sam zrobiłes błedy a piszesz na mnie ja jestem dysortografa czy jakos tak

PostNapisane: Pt, 05 wrz 2008 9:01:38   Tytuł:

Starszy czytelnik
Starszy czytelnik

guru3 wejdz na google i poczytaj co to jest dysgrafia i dysleksja ,dysgrafia nie ma nic do rzeczy jak piszesz na kompie ,a i male pytanko czy jak kupie antene od wielkiej firmy yagi.pl i nie bedzie spielniac ona specyfikacji ktora dostane wraz z nia na papierze to co moge zrobic ,a dysgrafie to ja ma ale ja poprostu brzydko pisze i stwierdzili to 15lat temu :ok:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.
Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27  Następna strona