Trzepak.pl



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku
Autor Wiadomość
PostNapisane: Śr, 27 paź 2010 15:16:20   Tytuł: Windows 7 HP i problem z blueconnect
 
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So, 23 wrz 2006 16:15:44
Posty: 1419
Lokalizacja: Czyżew
Witam, jest problem w laptopie ACER, wykrywa modem instaluje aplikację, widzi zasięg GSM ale nie może połączyć się pokazuje błąd 711. Podpinając modem do WINXPPro wszystko działa.
Czy może ktoś pomóc? W tym Lapku nie można wgrać XP

_________________
Wi-Fi


Góra
 Zobacz profil  
PostNapisane: Śr, 27 paź 2010 21:36:39   Tytuł: Re: Windows 7 HP i problem z blueconnect
 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt, 14 kwi 2006 6:31:19
Posty: 3748
Lokalizacja: woj Śląskie
wiktor napisał(a):
W tym Lapku nie można wgrać XP


Dlaczego nie można? Jeśli instalka nie widzi dysku to próbowałeś zmienić tryb pracy sata?

_________________
Jardo


Góra
 Zobacz profil  
PostNapisane: Cz, 28 paź 2010 10:08:18   Tytuł: Re: Windows 7 HP i problem z blueconnect
 
Offline
Obsesyjny prozaik
Obsesyjny prozaik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So, 23 wrz 2006 16:15:44
Posty: 1419
Lokalizacja: Czyżew
Jardo - ja XP wgrać mogę ale jest kwestia sterowników, bo na XP nie ma tylko Vista i 7

_________________
Wi-Fi


Góra
 Zobacz profil  
PostNapisane: Cz, 28 paź 2010 22:20:48   Tytuł: Re: Windows 7 HP i problem z blueconnect
 
Offline
Subskrybent
Subskrybent
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N, 16 gru 2007 23:01:58
Posty: 394
http://support.microsoft.com/kb/330163/pl

sprawdziłem - opisówka jest dla xp ale na win7 działa

pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
PostNapisane: Pn, 22 lis 2010 14:56:37   Tytuł: Re: Windows 7 HP i problem z blueconnect
 
Offline
Młodszy czytelnik
Młodszy czytelnik

Dołączył(a): Wt, 02 lut 2010 0:05:04
Posty: 84
wiktor napisał(a):
Jardo - ja XP wgrać mogę ale jest kwestia sterowników, bo na XP nie ma tylko Vista i 7

Możliwe, że producent nie daje na swojej stronie sterowników oficjalnie. Nie oznacza to jednak, że sterowników nie ma wcale. Po instalacji XP możesz je odszukać (w google) po identyfikatorze urządzenia z menedżera urządzeń.


Góra
 Zobacz profil  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Nakarm glodne dziecko - wejdz na strone www.Pajacyk.pl


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
SubSilver2 modified for Trzepak.pl by Colir
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL